您的位置:中國招生網首頁 >> 考試政策 >> 詳細信息

川崎前锋vs蔚山现代直播:河南成人高考本科學士學位英語統一考試試題及答案

2018/12/27 15:16:00 中國114招生網 【 】  

北京国安蔚山现代 www.hfvlig.com.cn  【摘要】備考復習要多做題,多做題是提分的最快方法!本文,小編為大家準備了《河南成人高考本科學士學位英語統一考試試題及答案》如下:

河南成人高考本科學士學位英語統一考試試題及答案

Part I Reading Comprehension (30%)

Directions: There are three passages in this part. Each passage is followed by some questions or unfinished statements. For each of them there are four choices marked A, B, C and D. You should decide on the best choice and blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

Passage 1

Questions 1 to 5 are based on the following passage:

In the United States elementary education begins at the age of six. At this stage nearly ail the teachers are women, mostly married. (76) The atmosphere is usually very friendly, and the teachers have now accepted the idea that the important thing is to make the children happy and interested. The old authoritarian (要絕對服從的) methods of education were discredited (不被認可) rather a long time ago - so much so that many people now think that they have gone too far in the direction of trying to make children happy and interested rather than giving them actual instruction.

The social education of young children tries to make them accept the idea that human beings in a society need to work together for their common good. So the emphasis is on co-operation rather than competition throughout most of this process. This may seem curious, in view of the fact that American society is highly competitive; however, the need for making people sociable in this sense has come to be regarded as one of the functions of education. Most Americans do grow up with competitive ideas, and obviously quite a few as criminals, but it is not fair to say that the educational system fails. It probably does succeed in making most people sociable and ready to help one another both in material ways and through kindness and friendliness.

1. According to the passage, the U.S. elementary education is supposed to make children__________.

A. sensible and sensitive B. competitive and interested

C. curious and friendly D. happy and co-operative

2. Some Americans complain about elementary schools because they think__________.

A. children are reluctant to help each other

B. schools lay too much emphasis on co-operation

C. children should grow up with competitive ideas

D. schools give little actual instruction to children

3. The author's attitude towards American education can be best described as__________.

A. favorable B. negative

C. tolerant D. unfriendly

4. The American educational system emphasizes__________.

A. material wealth B. competition

C. co-operation D. personal benefit

5. The word “sociable” (Line 8, Paragraph 2) most probably means__________.

A. fond of talking freely

B. friendly with other people

C. concerned about social welfare

D. happy at school

Passage 2

Questions 6 to 10 are based on the following passage:

Nonverbal (非語言的) communication has to do with gestures, movements and closeness of two people when they are talking. (77) The scientists say that those gestures, movements and so on have meaning which words do not carry.

For example, the body distance between two speakers can be important. North Americans often complain that South Americans are unfriendly because they tend to stand close to the North American when speaking, while the South American often considers the NorthAmerican to be “cold” or “distant” because he keeps a greater distance between himself and the person he is speaking to. The “eye contact” provides another example of what we are calling nonverbal communication. Scientists have observed that there is more eye contact between people who like each other than there is between people who don't like each other. (78) The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the amount of interest he has in the things you are talking about.

On the other hand, too long a gaze can make people uncomfortable. The eyes apparently play a great part in nonverbal communication. Genuine warmth or interest, shyness or confidence can often be seen in the eyes. We do not always consider a smile to be a sign of friendliness. Someone who is always smiling, and with little apparent reasons, often makes us uneasy.

6. According to the passage, nonverbal communication__________.

A. is a method often used by people who cannot speak

B. can tell something that words cannot

C. can be used to talk with people who cannot bear

D. is less used than words

7. The South American__________.

A. tends to keep a distance between himself and the person he is speaking to

B. usually stands close to the person he is talking to

C. is often unfriendly when spoken to

D. is often cold and distant when speaking

8. Which of the following is NOT true?

A. Less eye contact suggests distance in relation.

B. The longer one looks at you, the more interest he has in you.

C. There is more eye contact between people who like each other.

D. Shorter eye contact shows more interest in what one is talking about

9. Too long a gaze__________.

A. may upset people being looked at

B. shows one's great confidence

C. indicates one's interest in the talk

D. tells you how friendly one is

10. Constant smiling without apparent reason__________.

A. is a sign of one's friendliness

B. is a sign of one's unfriendliness

C. makes people feel happy

D. makes people feel uncomfortable

Passage 3

Questions 11 to 15 are based on the following passage:

Television has opened windows in everybody's life. Young men will never again go to war as they did in 1914. Millions of people now have seen the effects of a battle. And the result has been a general dislike of war, and perhaps more interest in helping those who suffer from all the terrible things that have been shown on the sc-Teen.

Television has also changed politics. The most distant areas can now follow state affairs, see and hear the politicians before an election. Better informed, people are more likely to vote, and so to make their opinion count.

Unfortunately, television's influence has been extremely harnfful to the young. (79) Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world; that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless. They believe that the violence they see is normal and acceptable. All educators agree that the “television generations” are more violent than their parents and grandparents.

Also, the young are less patient. (80) Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn't do funny things like the people on children's programs. And they expect all problems to be solved happily in ten, fifteen, or thirty minutes. That's the time it takes on the screen.

11. In the past, many young people__________.

A. knew the effects of war

B. went in for politics

C. liked to save the wounded in wars

D. were willing to be soldiers

12. Now with TV people can__________.

A. discus politics at an information center

B. show more interest in politics

C. make theft own decisions on political affairs

D. express their opinions freely

13. The author thinks that TV advertisements__________.

A. are not reliable on the whole

B. are useless to people

C. are a good guide to adults

D. are very harmful to the young

14. Which is NOT true according to the passage?

A. People have become used to crimes now.

B. With a TV set some problems can be solved quickly.

C. People now like to read books with pictures.

D. The adults are less violent than the young.

15. From the passage, we can conclude that__________.

A. children should keep away from TV

B. TV programs should be improved

C. children's books should have pictures

D. TV has a deep influence on the young

Part II Vocabulary and Structure (30%)

Directions: In this part there are 30 incomplete sentences. For each sentence there are four choices marked A, B, C and D. Choose the ONE answer that best completes the sentence. Then blacken the corresponding letter on the Answer Sheet.

16. It was while she was sleeping in her bedroom __________ a thief broke into the house.

A. which B. that

C. where D. than

17. In learning English we should not __________ our students of their mistakes all the time.

A. remind B. remember

C. remain D. remark

18. These three teachers vary __________ their manner of teaching.

A. between B. from

C. with D. in

19. Who can it be? I'm quite __________ a loss to guess.

A. of B. on

C. in D. at

20. The monitor __________ the examination papers to the class for his teacher.

A. delivered B. distributed

C. reported D. presented

21. Have you any __________ that you were not there at 9 o'clock last night?

A. statement B. cause

C. words D. proof

22. The children looked up as the planes passed __________.

A. overall B. overhead

C. outward D. forward

23. Charles Dickens __________ many wonderful characters in his novels.

A. invented B. discovered

C. uncovered D. created

24. Many young people find it harder to appreciate __________ music than pop music.

A. simple B. light

C. ancient D. classical

25. If the wounded soldier had been given first __________, he would not have died.

A. help B. aid

C. care D. attention

26. Since he left the university, he __________ in an accounting company.

A. has been working B. had worked

C. had been working D. was working

27. The weather in China is different from__________.

A. America B. in America

C. that in America D. one in America

28. It was not until dawn __________ their way out of the forest.

A. when they found B. that they found

C. did they find D. that they didn't lind

29. __________ he says or does won't make me change my mind at all.

A. Whatever B. However

C. Which D. How

30. We all believe that it'd be hard for him to __________ extra responsibilities now.

A. take apart B. take up

C. take on D. take back

31. He was very rude to the customs officer, __________ of course made things even worse.

A. who B. whom

C. what D. which

32. The goods __________ when we arrived at the airport.

A. were just unloading B. were just been unloading

C. had just unloaded D. were just being unloaded

33. All things__________, the planned trip had to be called off.

A. considered B. be considered

C. considering D. having considered

34. __________ purpose did you say their team would beat ours?

A. For which B. What

C. For what D. Which

35. Since there isn't much time left, you can just tell us about it__________.

A. in detail B. in short

C. in all D. in brief

36. People appreciate __________ with him because he has a good sense of humor.

A. to work B. working

C. to have worked D. have working

37. The little village hasn't changed much __________ a new road and two more stores.

A. except B. besides

C. except that D. except for

38. Let's start working on the project,__________?

A. shall we B. will we

C. don't we D. aren't we

39. I don't think it appropriate to __________ such an issue at the meeting.

A. bring in B. bring off

C. bring up D. bring about

40. In fact, I would rather have left for the countryside __________ at home.

A. by staying B. than staying

C. than to stay D. than have stayed

41. __________a teacher, one must first be a pupil.

A. Being B. Having been

C. To be D. To have been

42. __________, a form must be filled in.

A. If you want to get this job B. In order to get this job

C. Making request for this job D. To ask for this job

43. __________ in a company, Miss Li will become a famous pop singer.

A. It is an employee that B. She was an employee

C. An employee before D. Once an employee

44. He asked her to go to a concert with him but she __________ his invitation __________ politely.

A. turned; down B. turned; out

C. turned; away D. turned; up

45. __________ Japanese, she has to study another foreign language.

A. Except B. Except for

C. In addition to D. Beside

Part V Translation (20%)

Section A

Directions: In this part there are five sentences which you should translate into Chinese. These sentences are all taken from the 3 passages you have just read in the part of Reading Comprehension. You can refer back to the passages so as to identify their meanings in the context.

76. The atmosphere is usually very friendly, and the teachers have now accepted the idea that the important thing is to make the children happy and interested.

77. The scientists say that those gestures, movements and so on have meaning which words do not carry.

78. The length of time that the person whom you are speaking to looks at your eyes indicates the mount of interest he has in the things you are talking about.

79. Children do not have enough experience to realize that TV shows present an unreal world; that TV advertisements lie to sell products that are sometimes bad or useless.

80. Used to TV shows, where everything is quick and interesting, they do not have the patience to read an article without pictures; to read a book that requires thinking; to listen to a teacher who doesn't do funny things like the people on children's programs.

Section B

Directions: In this part there are five sentences in Chinese. You should translate them into English. Be sure to write clearly.

81.同意這項建議的請舉手。

82.無論多忙,你都應該抽時間看望父母。

83.每次訪問他們都會發現這個城市呈現出新的面貌。

84.他起得很早為的是趕上第一班公共汽車。

85.直到昨天晚上他才改變了他的主意。

河南成人高考本科學士學位英語考試試題B卷答案(06年4月)

河南成人高考本科學士學位英語考試試題

2006.4.22 B卷答案

2006年4月真題答案(B卷)

Part I Reading Comprehension

1-5 DDACB 6-10 BBDAD 11-15 DBDBD

Part Ⅱ Vocabulary and Structure

16 B 17 A 18 D 19 D 20 B 21 D 22 B 23 D 24 D 25 B 26 A 27 C 28 B 29 A 30 C 31 D 32 D 33 A 34 C 35 D 36 B 37 D 38 A 39 C 40 D 41 C 42 A 43 D 44 A 45 C

Ⅲ Identification

46 C 47 C 48 C 49 C 50 A 51 B 52 C 53 A 54 B 55 A

Part IV

56——60 AABAC 61——65 DCACC 66——70 CADBD 71——75 DAABD

Part V Translation

Section A

76, 氣氛通常非常友好,老師們也接受了這個觀念,即重要的是讓學生們感到快樂和有興趣。

77, 科學家們說,這些姿態、行為等,有著話語所不能承載的含義。

78, 從和你說話的人凝視你的時間長短就可以判斷他對你們所討論事情的感興趣程度。

79, 孩子們沒有足夠的經驗來判斷電視呈現的現實其實是不真實的;電視廣告為了賣產品而欺騙宣傳,這是很糟糕并且無益的。

80, 孩子們適應了電視節目,在那里面,一切都是迅速和有趣的,他們沒有耐心讀沒有圖片的文章,也沒有耐心讀需要自己思考的圖書,也沒有耐心聆聽老師,因為老師不能像兒童節目里的人物一樣做一些滑稽的事情。

Section B

81, Please raise your hands whoever agree on this suggestion.

82, No matter how busy you are, you should spend some time visiting your parents.

83, Each time they visit this city, they can notice that it is taking on a new look.

84, He got up early so as to catch the first bus.

85, It was not until yesterday that he changed his mind.

院校推薦更多

歡迎考生家長進入院校推薦查詢咨詢各類院校,為考生準確填報院校錄取志愿作準備。

關于我們 | 會員服務 | 廣告招商 | 友情鏈接 | 聯系我們 | 站點留言 | 行業網聯盟

版權所有 © 北京網庫英才教育科技有限公司 | 中國114招生網 - 2019高考-中考-成考-自考-招生-中國知名招生考試信息門戶網!
地址:北京市東城區勝古中路1號藍寶商務大廈402  郵編:100029
電話:010-80788512  傳真:010-80788512
ICP備案號:京ICP備12024748號 技術支持:北京国安蔚山现代[ 117.1875]

1000炮金蟾捕鱼机 零购商城推广怎么赚钱吗 全国最新网络捕鱼游戏 店家刷单怎么赚钱 名门彩票首页 加拿大做啥赚钱 走路赚钱邀请好友 梦幻测试区也能赚钱吗 海岛大亨6现代什么赚钱 制作小米手机主题赚钱 ag怎么赚钱 小店铺卖什么好赚钱 》 李逵劈鱼赢钱提现的 试玩软件赚钱是真的吗. 玩彩网苹果 马里奥 网球 赚钱